erikkleyheeg.reismee.nl

Videolog 2 - Birds on campus

Weer een videoberichtje van Erik down-under!  Deze keer gewijd aan vogels, maar ook voor niet-vogelaars interessant (hopelijk). Zo krijg je bijvoorbeeld een kijkje op de campus!

Reacties

Reacties

jodi

Hoi Erik,
Ik zal mezelf maar geen vogelaar noemen, maar deze avondwandeling over de campus vond ik erg leuk! Volgende keer dat je gaat wandelen wil ik graag weer mee!

Hartelijke groeten uit Werkendam.

Marcel

Erik,
complimenten. ben benieuwd welke soorten je al als handsoort mag bijschrijven.....begin wel een beetje jaloers te worden.

Groeten uit Gouderak

Gijsbert

Hoi Erik, wat een ontzettend goed idee om ons mee te nemen op een vogelexcursie over de campus! Dat is leuk vogelen in een mooi landschap.
Groeten en een goed verblijf!
Gijsbert

gert blom

"How're'ye'goi'n mate" was de eerste begroeting die ik en mijn vrouw in Australie hoorden toen we de broer van Harm (Joost) twee jaar geleden opzochten. Leuk om deze eerste film van je te zien Erik! Bovendien leuk omdat we Geelong wel kennen. Iets zuidelijker woont Joost in Jan Jac vlak bij de kust. Want hij is een verwoed surfer. Hijn woont en werkt er al zo'n zeven jaar. En we denken dat hij Nederland eigenlijk grotendeels is ontgroeid. Helaas. Een Australier vroeg me eens wat ik van de Australische vogels vond. Toen ik zei dat het net leek of ik in de dierentuin rondliep lachte hij. Maar toen ik zei dat de vogels daar zo vaak krijsten (mn de papegaaiachtigen) en in Europa meestal veel mooier zingen was hij echt een beetje bedroefd. We wachten op je tweede filmpje. Groeten uit Krimpen, waar net de eerste purpurreigers aangekomen zijn, en en ontsnapte, maar toch wel erg mooie, sneeuwuil voor vogelaarsonrust zorgt.
Gert en Marja Blom

george

Hoi Erik, wat leuk zo'n virtuele tocht over de campus. Bijzonder land met bijzondere, krijsende en kleurrijke vogels. Je zult het er waanzinnig naar je zin hebben. Veel plezier met alles wat je nog gaat ondernemen en ik kijk uit naar volgende bericht.
groet,
George

Anita

Heey Erik!
wat een mooie verhalen allemaal!
je beleeft wel veel zeg!
fijn om te zien dat ej het naar je zin hebt!

groetjes anita

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!